Een goede advertentie…

Een auto online zetten doet u om snel de beste prijs voor uw auto te krijgen. Daarom is het belangrijk dat u uw auto zo goed mogelijk online zet. We geven u dan ook graag een paar tips.

-1-: Maak uw profiel compleet. Een compleet profiel met een naam en een telefoonnummer staat netjes, en geeft een koper meer vertrouwen als het gaat om zaken doen met u.

-2-: Plaats nette en niet al te kleine foto’s van uw auto bij uw advertentie. Ook net fotowerk draagt er toe bij dat u goed overkomt. Op basis van de foto’s kunt u de aandacht van een mogelijke koper trekken, want het is het eerste wat een koper ziet: de foto.

-3-: Wees bereikbaar. Zorg ervoor dat u een geïnteresseerde die belt te woord kunt staan, en beantwoordt eventuele vragen die u per email ontvangt. Als u niet reageert staan er altijd nog genoeg andere auto’s te koop.

-4-: Vul het formulier waarmee u uw auto online zet zo volledig mogelijk is. Zo kan iedereen meteen zien welke opties de auto heeft en welke niet.

-5-: Houdt de beschrijving van de auto kort en bondig. Niemand leest meer hele lappen tekst. Maar maak de beschrijving ook niet te kort, want dat werkt juist averechts. Rond de tien regels tekst in twee alinea’s van ongeveer vijf regels werkt het best.